Φορτσάτος για το 25ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

by admin
0 views

Με αντίπαλο τον “πρωτάρη” Απόλλωνα Σμύρνης, αύριο (11/5) στις 17:30, οι “ερυθρόλευκοι” είναι το ακλόνητο φαβορί για το 25ο τρόπαιο της ιστορίας τους και έβδομο διαδοχικό.

Παρά την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του Κώστα Δήμου στην άμυνα, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλλει το παιχνίδι του και να “καθαρίσει” από νωρίς τον ημιτελικό. Χαρακτηριστικό του πρώτου οκταλέπτου, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0, ήταν ότι χάθηκε από ένα πέναλτι για κάθε ομάδα: αρχικά ο Γαλανίδης απέκρουσε το σουτ του Βάμος, ενώ λίγο αργότερα (με το σκορ ακόμη στο 1-0), ο Γούνας χρεώθηκε με παράβαση από τους διαιτητές, ότι δηλαδή πέρασε μέσα από τα 5μ., κάτι που είχε συμβεί και στον προηγούμενο αγώνα με τον Χρήστο Μπιτσάκο του Περιστερίου. Στη δεύτερη περίοδο ο Πανιώνιος βρήκε λύσεις στον παίκτη παραπάνω, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να συντηρήσουν και να αυξήσουν τη διαφορά στο +4 (7-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Κώστας Δήμου άλλαξε τερματοφύλακα, με τον Κώστα Λιμαράκη να παίρνει τη θέση του Κώστα Γαλανίδη, το παιχνίδι “άνοιξε” και ο Ολυμπιακός, βρίσκοντας χώρο να βγει στην κόντρα, πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο ενάμισι λεπτό της τρίτης περιόδου, για να φτάσει στο 12-5 και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ως το τελικό 18-7.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 2-5, 2-6

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης 1, Γούνας, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαϊδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ