Το ραντεβού Ράκλιφ με του Τούχελ που… “καίει” τον Τεν Χαγκ

by admin
0 views

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για προπονητή, καθώς όλα δείχνουν πως θα λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Έρικ Τεν Χαγκ και έχει στρέψει την προσοχή της στην περίπτωση του Τόμας Τούχελ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τη Βαυαρία, όπως επιβεβαίωσε και η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου. Ο 52χρονος κόουτς θέλει το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Αγγλία, από την οποία έφυγε όταν απολύθηκε από την Τσέλσι το Σεπτέμβριο του 2022. Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Daily Express” αναφέρει πως ο Γερμανός κόουτς θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
    

Ο Ολλανδός προπονητής της αγγλικής ομάδας δεν θα παραμείνει στο “Ολντ Τράφορντ” και τη νέα σεζόν, καθώς ο νέος συνιδιοκτήτης των “κόκκινων διαβόλων”, Τζιμ Ράτκλιφ, δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Μάλιστα αναφέρεται πως πήρε οριστικά την απόφαση για την απόλυση του μετά το παρ’ ολίγον “κάζο” με την Κόβεντρι στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Κόβεντρι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην παράταση, αλλά τελικά στη διαδικασία των πέναλτι οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την πρόκριση στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Ράτκλιφ ήταν έξαλλος με την απόδοση της ομάδας και ακόμη κι αν κατακτηθεί το κύπελλο στον τελικό έχει αποφασίσει να απολύσει τον Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που ήθελε ο Ράτκλιφ.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα ο Άγγλος μεγιστάνας, που είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, στις αρχές του μήνα, με τον Γερμανό κόουτς και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Τούχελ να είναι έτοιμος να καθίσει στον πάγκο του “Ολντ Τράφορντ”. Τώρα είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με τον Τούχελ και έχει κλειστεί ραντεβού με τον Τούχελ στο Παρίσι ή στο Λονδίνο, χωρίς να γίνει γνωστή η ημερομηνία.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ