Το πήρε απόφαση η Μπάγερν: Τούχελ… τελος

by admin
53 views

 

Η διοίκηση των Βαυαρών πήρε μια απόφαση που έμοιαζε… αυτονόητη, μετά τα τραγικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν και απομακρύνει τον Γερμανό προπονητή, αλλά με ορίζοντα καλοκαιριού.

Ο Τόμας Τούχελ διανύει άλλη μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του και ετοιμάζεται για μια τέταρτη συνεχόμενη απόλυση. Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει την Μπάγερν Μονάχου να διανύει τη χειρότερη σεζόν της τελευταίας 10ετίας, με τον ίδιο στο… τιμόνι. Πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο, -8 από τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα και ήττα στο πρώτο ματς της φάσης των “16” του Champions League.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και συνολικά η πολύ κακή αγωνιστική εικόνα, έκαναν τη διοίκηση του συλλόγου να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Σύμφωνα με την “Bild“, οι Βαυαροί θα τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Γερμανό, αλλά όχι άμεσα. Αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, μιας και η φετινή μοιάζει ήδη… χαμένη. Αυτό θα τους δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ψάξουν με την ησυχία τους τον αντικαταστάτη. Τα ονόματα των Ζινεντίν Ζιντάν, Αντόνιο Κόντε, Χάνσι Φλικ, Τσάμπι Αλόνσο και Σεμπάστιαν Χένες βρίσκονται ήδη στη λίστα τους, ενώ δεν αναμένεται να προστεθούν κι άλλα.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ