Τελτσίδου: «Είμαι πεινασμένη για διακρίσεις» (audio)

by admin
2 views

Η 7η ολυμπιονίκης του Τόκυο, μιλώντας για τον τελικό αγώνα με την Κροάτισσα, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπάρμπαρα Μάτιτς, είπε ότι θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και το χρυσό αν η διαιτησία δεν υποστήριζε τόσο πολύ την αντίπαλο της.

«Θα μπορούσε το μετάλλιο να ήταν χρυσό. Έπαιξα στον τελικό με την Κροάτισσα μέσα στην χώρα της. Ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε στήριξη με τις ποινές και ότι με τον τρόπο αυτό θα με πολεμούσαν. Ήθελα να πάρω βαθμό και να κατακτήσω την νίκη αλλά σε αυτό το επίπεδο και όταν αγωνίζεσαι με μια τόσο καλή αθλήτρια δεν είναι τόσο εύκολο», δήλωσε η Τελτσίδου, η οποία επεσήμανε ότι κάποιες φορές έχει να πολεμήσει και την διαιτησία.

Στις 22 Μαΐου, η Τελτσίδου, θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άμπου Ντάμπι και θέλει και εκεί ένα μετάλλιο. «Είναι ένας μεγάλος στόχος, θα κάνω το καλύτερο δυνατό γιατί θέλω να κατακτήσω και ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μου έχει ανοίξει η όρεξη και για άλλα μετάλλια».

Πλησιάζοντας οι μέρες για τους Ολυμπιακούς αγώνες η πρωταθλήτρια του τζούντο είπε ότι τον τελευταίο καιρό νιώθει ότι οι μέρες τρέχουν πολύ γρήγορα. «Εκεί που υπήρχε περίοδος που ένιωθα ότι είναι πολύ μακριά, γιατί το τέλος είναι συνήθως πολύ δύσκολο, πλέον νιώθω ότι τρέχουν οι μέρες».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ