Τελικός μέσω… Λεωφόρου

by admin
3 views

 

Στο “Απ. Νικολαΐδης” ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στον επαναληπτικό του 0-1 της Τούμπας, με τους “πράσινους” να έχουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του υπέρ των “πρασίνων” 1-0 της Τούμπας, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ επικρατήσει με ένα τέρμα διαφορά οι δύο ομάδες θα παίξουν ημίωρη παράταση, ενώ αν δεν λύσουν τις διαφορές τους εκεί, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:00). Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση, κάτι που θα κάνει λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή το πρωί της Τετάρτης. Δεδομένα εκτός αυτής θα βρίσκονται οι τραυματίες Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ ενώ οι “πράσινοι” αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ στην έφεση για την τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα.

Στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ και Τσιγγάρας. Φυσικά και στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη σχετική απόφαση σε ότι αφορά στον Τάισον.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ