Τα θρυλικά “μωρά” του Ολυμπιακού “πέταξαν” στον τελικό (video)

by admin
0 views

Oι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτό που φάνταζε απίθανο, να διεκδικήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο, εντυπωσιάζοντας όλη την Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία πέρνοντας την πρόκριση για τον δευτεριάτικο τελικό, έχοντας έναν καταπληκτικό Σίνα κάτω από τα δοκάρια στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, με τους παίκτες των Πειραιωτών να βγάζουν ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι τους, πιέζοντας σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου.

Μία μέρα μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, οι Νέοι έχουν το δικό τους ραντεβού με την ιστορία.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία για να επιστρέψουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Κουτσίδης πήρε την κεφαλιά – πάσα στην περιοχή, ο Μπάμπης Κωστούλας έκανε το πλασέ με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε, μετά από εξέταση στο VAR για χέρι του Κωνσταντίνου Κωστούλα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πτώξσε την ελληνική ομάδα που συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο να πετύχει ένα γκολ.

Όλα κρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πνευματικά και ψυχικά πολύ δυνατοί . Άλλωστε αυτή ήταν η τέταρτη φορά που παίρνουν πρόκριση στην διαδικασία από τα 11 βήματα.

Η διαδικασία των πέναλτι

0-0: Λετού άουτ
0-0: Ο Μαμπόν απέκρουσε το πέναλτι του Μουζακίτη
0-0: Ο Σίνα απέκρουσε το πέναλτι του Ακαπαντί
0-1: Μπάκουλας
1-1: Τουρέ
1-2: Χ. Κωστούλας
1-2: Λερού στο δοκάρι
1-3: Λιατσικούρας

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές (90+3′ Τανούλης), Κουτσογούλας (79′ Λιατσικούρας), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (61′ Δάμα), Χ. Κωστούλας.
Ναντ ( Μορό): Μαμπόν, Ακαπαντί, Ντουγκάρ, Μβαμπά, Γκοτιέ (69′ Κούμους), Γκόμες, Λερού, Ενζιτά (69′ Μπένγκο), Ασουμανί (81′ Λετού), Γκιρασί (77′ Τουρέ), Μαφουμπί.



Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ