Τα ζευγάρια στα playoffs και το play-in του “μαγικού κόσμου”

by admin
3 views

 

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε, με 15 αναμετρήσεις να διεξάγονται… σχεδόν ταυτόχρονα την τελευταία ημέρα, όπου κρίθηκαν τα ζευγάρια μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν στις 6άδες κάθε περιφέρειας, αλλά κι εκείνων που βρέθηκαν στις θέσεις 7-10.

Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η… τελευταία αγωνιστική του “μαγικού κόσμου”. Οι Μπόστον Σέλτικς τερμάτισαν με ρεκόρ 64-18 και κατέχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αν φτάσουν έως τους τελικούς του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η κορυφή της Δύσης κατέληξε στα… χέρια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι θα έχουν το αβαντάζ τουλάχιστον στις πρώτες τρεις σειρές της φετινής postseason.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει… χαμός στα play-in tournaments. Στην Ανατολή οι Σίξερς και οι Χιτ θα παλέψουν για τη θέση “7”, ενώ ο ηττημένος θα έχει μια ευκαιρία σε νοκ άουτ παιχνίδι για να μην μείνει εκτός playoffs. Στη Δύση, οι Λέικερς θα παίξουν στη Νέα Ορλεάνη για να πάρουν την 7η θέση που θα τους στείλει πάνω στους Ντένβερ Νάγκετς. Την ίδια ώρα, Γουόριορς και Κινγκς θα κοντραριστούν μεταξύ τους, με τον νικητή να έχει την ευκαιρία να πάρει το 8ο και τελευταίο εισιτήριο, σε μόνο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ηττημένο του άλλου αγώνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των play-in tournaments:

Ανατολή:

  1. Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ
  2. Σικάγο Μπουλς – Ατλάντα Χοκς
  3. Ηττημένος “1” – Νικητής “2”

Δύση:

  1. Νιού Ορλίνς Πέλικανς – Λος Άντζελες Λέικερς
  2. Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
  3. Ηττημένος “1” – Νικητής “2”

Αναλυτικά τα ζευγάρια των playoffs:

Ανατολή:

Μπόστον Σέλτικς – Νικητής “3”
Νιού Γιόρκ Νικς – Νικητής “1”
Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ορλάντο Μάτζικ

Δύση:

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Νικητής “3”
Ντένβερ Νάγκετς – Νικητής “1”
Λος Άντζελες Κλίπερς – Ντάλας Μάβερικς
Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Φοίνιξ Σανς

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ