Συμφωνία με Μεντιλίμπαρ – www.ertsports.gr

by admin
4 views

 

Oι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα προπονητή του Ολυμπιακού, φέρνουν τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης ως αντικαταστάτη του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και με τις απολαβές του Ισπανού να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύρια ετησίως.

Με παρουσία σε πάγκους Ισπανικών ομάδων και κυρίως στη La Liga, αποτελεί πρόκληση και για τον ίδιο να εργαστεί εκτός συνόρων μετά από τις Έιμπαρ, Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Αλαβές.

Τον περασμένο Οκτώβριο απολύθηκε από την Σεβίλλη, αφού πρώτα είχε οδηγήσει την ισπανική ομάδα στην κατάκτηση του Europa League, καθώς την είχε αναλάβει στα μέσα της περιόδου, τη στιγμή που κινδύνευε ακόμα και με υποβιβασμό. Αιτία του διαζυγίου ήταν ότι μετά από εννέα αγωνιστικές η Σεβίλλη βρισκόταν στη 14η θέση της La Liga με οκτώ βαθμούς, ενώ στην Ευρώπη είχε δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς να έχει αγωνιστεί όμως απέναντι στο φαβορί του ομίλου , την Αρσεναλ. Συνολικά, ο Μεντιλιμπάρ κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 28 αγώνες, με απολογισμό 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και επτά ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κατάκτηση του Europa League ο Μεντιλίμπαρ, έγινε ο γηραιότερος προπονητής που πήρε το συγκεκριμένο τρόπαιο σε ηλικία 62 ετών.

Παράλληλα, αναμένεται να πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (10/02-17:30), και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής της Κ19 που απέκλεισε χθες την Ίντερ στο Φάληρο και προκρίθηκε στους «16» του Youth League.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ