Στ. Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει – Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία

by admin
4 views

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την συμμετοχή του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι στην χθεσινή συνεδρίαση ο κ. Κασσελάκης απουσίαζε και έστειλε επιστολή. Ο πρόεδρος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν στην Κουμουνδούρου από το Σύνταγμα, όπου συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των αγροτών.

Κατά την προσέλευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. «Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικό Άρθρο: ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στη «σκιά» του μπρα ντε φερ και αιχμών Κασσελάκη – στελεχών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ