Σλούκας: «Δεν τελείωσε η δουλειά, είμαστε διψασμένοι για το Final Four»

by admin
1 views

«Στα δύο πρώτα ματς ενώ ελέγχαμε τον ρυθμό, υπήρχαν 3-4 λεπτά αδράνειας που κόστισαν. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα , παίζει με πικ εν ρολ, έχουν εξαιρετικούς παίκτες-χειριστές. Είπαμε να βάλουμε τα κορμιά μας και να πάρουμε τα ριμπάουντ και χρειαζόμασταν τις προσωπικότητες.

Θέλω να σταθώ στον Ναν, ο οποίος πήρε την μπάλα και έβαλε μεγάλα καλάθια στο τέλος, όπως και στο τρίποντο του Παπαπέτρου. Δεν τελείωσε όμως η δουλειά, πρέπει να γεμίσει το ΟΑΚΑ , είμαστε διψασμένοι για το Final Four. Γίνεται μια κυνομαχία με τη Μακάμπι και να τους δώσουμε συγχαρητήρια».

Για τον φροντιστή της ομάδας και το πρόβλημα υγείας: «Ο Πάρης είναι αδερφός, τον ξέρουμε χρόνια, του έτυχε κάτι σοβαρό. Του αφιερώνουμε τη νίκη και τον περιμένουμε δίπλα μας».

Για τον Παπαπέτρου: «Ο Ιωάννης πολύ καλός παίκτης, παίζει έξυπνα, και βλέπετε πως μας βοηθάει και η εμπειρία παίζει ρόλο».

Και κατέληξε: «Η Μακάμπι είναι πολύ έμπειρη, αν και παίζει χωρίς τον Μπόλντγουιν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, πέρσι έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στην τετράδα. Θέλουμε μια καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Να μείνουμε ταπεινοί και περιμένουμε τον κόσμο μας».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ