Σαλβνίνι για τον θάνατο του Ναβάλνι: Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην Ιταλία, πώς μπορώ να κρίνω τι συνέβη στην άλλη άκρη του κόσμου

by admin
3 views

«Δεν γνωρίζω σχεδόν καθόλου τι συμβαίνει στην Ιταλία, πώς μπορώ να κρίνω τι συνέβη στην άλλη άκρη του κόσμου; Καταλαβαίνω τη θέση της συζύγου του Ναβάλνι, χρειάζεται σαφήνεια. Αλλά οι γιατροί, οι δικαστές το κάνουν, εμείς δεν το κάνουμε». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Ματέο Σαλβίνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RTL 102,5, μιλώντας για τη συμμετοχή της Λέγκα στη λαμπαδηδρομία το βράδυ της Δευτέρας μετά το θάνατο του Ρώσου αντιπάλου Αλεξέι Ναβάλνι, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη του κόμματος αποδοκιμάστηκαν.

Ανταπόκριση-ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

«Οι διαμαρτυρίες κατά της Λέγκα από την Αριστερά λαμβάνουν χώρα καθημερινά», πρόσθεσε ο ηγέτης της. «Ήμασταν στην πλατεία (του Καπιτωλίου στη Ρώμη) για να απαιτήσουμε σαφήνεια και τον τερματισμό όλων των ανοιχτών συγκρούσεων. Όλες οι ανοησίες περί διασυνδέσεων με τη Ρωσία έχουν αρχειοθετηθεί, οι δικαστές είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα».

Η ανταπάντηση του συμμάχου Ταγιάνι ήταν σκληρή, αν και χωρίς να αναφερθεί άμεσα στον Σαλβίνι: «Η Ρωσία δεν ανέχεται κανένα πραγματικό στοιχείο δημοκρατίας, ο Navalny στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από το σύστημα. Και αυτό το σύστημα είναι επικίνδυνο για την Ευρώπη», σχολίασε το νούμερο ένα της Forza Italia.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ