Περιοδεία Δ. Κουτσούμπα στον Καναδά: Θα συνεχίσουμε τις πιέσεις για επίλυση των προβλημάτων της ομογένειας

by admin
1 views

Συνεχίζει ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την περιοδεία του στον Καναδά. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συναντήθηκε με μέλη της ελληνικής κοινότητα στο Μόντρεαλ και μίλησε σε συγκέντρωση της κομματικής οργάνωσης του κόμματος.

Σε αυτήν την Ελλάδα, κανείς δεν θα περισσεύει και η αναγκαία επιστημονικά συνθήκη της διεθνούς ανταλλαγής επιστημονικών ιδεών και πρακτικών, θα γίνεται με όρους αποκλειστικά gain και όχι drain. Και σχέδιο για μια τέτοια Ελλάδα έχει μόνο το ΚΚΕ, με το σύγχρονο, επιστημονικά επεξεργασμένο Πρόγραμμά του, που καταθέτει ανοιχτά στον λαό. Και για αυτό σας καλούμε να το ενισχύσετε με την ψήφο σας στις ευρωεκλογές” τόνισε στην ομιλία του.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας έστειλε μήνυμα για τις ευρωεκλογές τονίζοντας: “Στις 9 Ιουνίου οι Έλληνες της διασποράς έχουν την επιλογή να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία αποκλειστικά μέσω της επιστολικής ψήφου. Εμείς σας καλούμε, όσους δεν το έχετε ήδη κάνει, να κάνετε την αίτησή σας στις λίγες μέρες που απομένουν και να στείλετε, με την ψήφο στο ΚΚΕ μήνυμα και σε όσους σας αντιμετωπίζουν ψηφοθηρικά, σαν κουκιά. Που λένε ότι νοιάζονται για εσάς και θέλουν να σας δώσουν φωνή, ενώ είναι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα για να λύσουν τα προβλήματα της Ομογένειας“.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πιέζει με ό,τι δυνάμεις διαθέτει στη Βουλή και στο ευρωκοινοβούλιο, στην κατεύθυνση άμεσης αντιμετώπισης και επίλυσης των προβλημάτων της Ελληνικής ομογένειας” κατέληξε.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας είχε συνάντηση με τη ΓΓ του ΚΚ Καναδά, Liz Rowley:

Σήμερα βρίσκεται στο Τορόντο και θα επισκεφθεί το γενικό προξενείο, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ