ΠΑΟ… για το μπρέικ στο Βελιγράδι

by admin
0 views

Με το ζευγάρι να είναι στο 1-1, μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια στο Μαρούσι, το τρίτο αναμένεται να είναι το πιο καθοριστικό, έως τώρα. Το “τριφύλλι” θα αναζητήσει κατευθείαν το μπρέικ, ώστε να έχει το πάνω χέρι και στη χειρότερη περίπτωση να επιστρέψει από τη Σερβία με μία ήττα για πέμπτο ματς. Ο Έργκιν Άταμαν δεν έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία. Ωστόσο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Τούρκου έχουν ταξιδέψει με την αποστολή και είναι διαθέσιμοι για το ματς της “Χάλα Πιονίρ”.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο… στρατόπεδο του Όντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα στερηθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- των υπηρεσιών του Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο πρώτο ματς της σειράς, κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει πριν αυτή τελειώσει, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Παράλληλα, στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν περίπου 250 οπαδοί της Μακάμπι.

Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 20:00. Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Εμίν Μογκούλκοτς και Λούκα Καρντούμ θα διευθύνουν την αναμέτρηση, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ