Ο Ποστέκογλου επαίνεσε το σθένος του Ριτσάρλισον που αποκάλυψε δημόσια τα προβλήματα ψυχικής του υγείας

by admin
5 views

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, επαίνεσε το θάρρος του Βραζιλιάνου επιθετικού Ριτσάρλισον, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα αποκάλυψε δημόσια τα προβλήματα ψυχικής του υγείας.

«Είναι προς τιμή του Ρίτσι που ζήτησε και έλαβε τη σωστή βοήθεια και τώρα θέλει να επωφεληθούν και άλλοι», τόνισε ο Ποστέκογλου και συνέχισε: «Ο αντίκτυπος είναι πάντα ισχυρότερος όταν πρόκειται για ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, που βρίσκεται σε μια θέση που δεν φανταζόμασταν. Ή θεωρούμε το γεγονός ότι αναζητούν βοήθεια και υποστήριξη ως ένδειξη αδυναμίας. Αυτό είναι προς τιμήν του», συνέχισε ο Αυστραλός τεχνικός, ο οποίος είναι γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965), αλλά μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών).

Η έκταση των προβλημάτων του Βραζιλιάνου ήρθε στο φως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ESPN ξέσπασε σε κλάματα.

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον εξήγησε ότι βρισκόταν σε κατάσταση «κατάθλιψης» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου η χώρα του ηττήθηκε στον προημιτελικό από την Κροατία στα πέναλτι (4-2, 0-0κ.α., 1-1 παρ.).

Ο Ποστέκογλου θαύμασε το σθένος του Ριτσάρλισον να μοιραστεί λεπτομέρειες για το πρόβλημα του προκειμένου να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

«Εκτός από όλα, είναι απλά ανθρώπινα όντα», πρόσθεσε ο Ποστέκογλου και κατέληξε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά σίγουρα επωφελήθηκε από την υποστήριξη. Όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά για άλλα μέλη της κοινότητας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ