Ο Ελ Κααμπί του… 77% (audio)

by admin
3 views

 

Ο Μαροκινός επιθετικός… ξελάσπωσε για άλλη μία φορά τον Ολυμπιακό, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της κρίσιμης ανατροπής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, χάρη στα δύο γκολ του στο τελευταίο τέταρτο.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί χρειάστηκε 42 λεπτά στο ματς με τους Αρκάδες για να καταφέρει να πετύχει δύο τέρματα, τα οποία μάλιστα μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1. Με 5/11 επιτυχημένες ενέργειες, 3/3 σουτ στην αντίπαλη εστία και 1.51 xG (0.76 από το πέναλτι) ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε ούτε στο μισό ματς.

Ο Μαροκινός φορ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, μετά την επιστροφή του από το Copa Africa. Εξαίρεση αποτελεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που ήταν και το πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή από την Ακτή Ελεφαντοστού. Από εκεί κι έπειτα μετράει επτά γκολ σε πέντε ματς σε Super League και Europa Conference League.

Ένα με τον ΟΦΗ σε 60′, ένα με τη Φερεντσβάρος σε 90′, δύο με τον ΠΑΟΚ σε 15′, ένα στη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος σε 78′ και δύο με τον Αστέρα Τρίπολης σε 42′. Μάλιστα, για να τα πετύχει όλα αυτά χρειάστηκε μόλις εννέα τελικές. Επομένως, ο 30χρονος… εκτελεί με ποσοστό 77,8%.//


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ