Οι πρώτες αντιδράσεις των αγορών μετά το νέο  συναγερμό στη Μ. Ανατολή-Έντονα ανοδική υπήρξε προς στιγμήν η τιμή του πετρελαίου (video)

by admin
0 views

Οι αγορές βρίσκονται  σε φάση εκτίμησης των επιπτώσεων από τα γεγονότα στη Μ. Ανατολή  και ειδικότερα τον αντίκτυπο  του νέου συναγερμού τα ξημερώματα.  Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός υπήρξε μια έντονη ανοδική αντίδραση της  διεθνή τιμής του πετρελαίου που έφτασε έως και το 4% ανεβάζοντας την τιμή του πετρελαίου Brend πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι.     

Σε γενικές γραμμές όμως έπειτα και απο μία διόρθωση η διεθνής τιμή του πετρελαίου κινείται πάνω κάτω  στα ίδια επίπεδα που βρισκόταν πριν τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου.

Σήμερα Παρασκευή οι αγορές παρουσιάζουν προς στιγμή μια ανοδική αντίδραση  καθώς προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στην Μ. Ανατολή. Με ποσοστό αύξησης 2.5% κινείται η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ  και του αμερικανικού αργού

Τάση ανόδου διαφαίνεται στα λεγόμενα επενδυτικά καταφύγια. Ο χρυσός κατέγραψε τιμή στην περιοχή των 2.400 δολαρίων ανά ουγκιά όπως επίσης καταγράφεται  συγκρατημένη άνοδος στο δολάριο και το Ελβετικό Φράγκο    

Ρεπορτάζ: Θάνος Τσίρος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ