Νίκη και πρώτη οκτάδα για τον Υδραϊκό

by admin
0 views

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επιβλήθηκε με 11-9 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των Play in, έκανε το 2-1 στις νίκες και πέτυχε τον στόχο.

Ο Υδραϊκός παίρνει την 8η θέση μετά τα Play in και θα διεκδικήσει, από τη δεύτερη φάση των Play Off του πρωταθλήματος, μια θέση από την 5η έως την 8η της τελικής κατάταξης. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη σεζόν και κατατάσσεται 9ος στο πρωτάθλημα.

Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο ματς, ο Υδραϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα ενός γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο και να προηγηθεί με δύο (8-6), στις αρχές του τέταρτου. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμα και έφτασε στο τελικό 11-9 υπέρ του.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-9

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 3-2, 4-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 3, Τακάτα 2, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 2, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος 1, Μαυράκης 2, Μπομπός 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου, Πούρος, Ηλιόπουλος Α. 2, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Ίλιτς.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ