Μιγιάτοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός αναγεννήθηκε από τις στάχτες του με τον Αταμάν στο τιμόνι»

by admin
1 views

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, με δηλώσεις του στο “Basketball Sphere”, αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν, αποδίδοντάς του την αναγέννηση του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός της Εφές:

«Κάθε παιχνίδι στα playoffs της EuroLeague είναι ξεχωριστό. Ο Εργκίν έχει καταφέρει μοναδικά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του μ’ αυτόν στο τιμόνι. Είναι αυτός ο προπονητής που μπορεί να φτιάξει απ’ την αρχή την ομάδα και να την ανεβάσει ξανά στην κορυφή σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος γ’ αυτόν. Είμαστε φίλοι. Όταν δεν παίζουμε απέναντί του τον υποστηρίζουμε όλοι στην Εφές.

Ελπίζουμε να συνεχίσει να έχει επιτυχία στον Παναθηναϊκό, όπως κάνει μέχρι τώρα. Στη δουλειά μας όταν δημιουργούμε ομάδες, δεν αρκεί απλά να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Εδώ ακριβώς είναι η διαφορά. Ο κόουτς Αταμάν το ξέρει καλά αυτό και κάνει εξαιρετική δουλειά. Από την Μπεσίκτας σε εμάς (σ.σ. στην Εφές) και τώρα στον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η πορεία του. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερε να δουλέψω στο πλευρό του».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ