Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε τις δυνατότητές μας, μας ταίριαξε το στυλ παιχνιδιού της Άστον Βίλα»

by admin
0 views

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ακόμη και μετά το 2-0 είχαμε αγωνία και αν μπορούν να μας βλάψουν. Τεράστια χαρά για όλους, για εμάς, για τους παίκτες, αλλά κυρίως για τον κόσμο του Ολυμπιακού. 

Πραγματικά το πιστεύαμε, ξέραμε τις δυνατότητες από το το πρώτο ματς, πριν πάρουμε την πρώτη νίκη. Ξέρω το στυλ της Βίλα και μας ταίριαζε. Βρήκαμε τον τρόπο για να το κάνουμε. Πιστεύαμε στην ομάδα και τους παίκτες.

Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ερχόμενος εδώ, δεν ήξερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδα πως έχουμε καλούς παίκτες. Πίστεψα πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Ξεκινήσαμε καλά με την Φερεντσβάρος, με την Μακάμπι είχαμε και την τύχη. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και μας αξίζει να είμαστε εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ και να διεκδικήσω όλα αυτά. 

Έχω μια συνήθεια πριν κάθε ματς να κάνω έναν περίπατο. Στην αρχή δεν είχα ζήσει τον κόσμο λόγω της τιμωρίας. Από εκεί και μετά άρχισα να νιώθω αμήχανα γιατί δεν ήθελα να φαίνεται πως το κάνω για να αποζητήσω την αποθέωση. Ο κόσμος αναγνωρίζει την καλή δουλειά.

Ελπίζω να πάρουμε το Conference, θέλουμε χρόνο για να μελετήσουμε την Φιορεντίνα. Άξιζαν την πρόκριση με την Μπριζ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε»

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ