Κ. Μητσοτάκης σε Σ. Φάμελλο για κράτος δικαίου: Διασύρετε τη χώρα σε κάποιους στο εξωτερικό

by admin
5 views

Αναφερόμενος στο ζήτημα του κράτους δικαίου που έθιξε στην ομιλία του στη Βουλή ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα της συζήτησης κάνοντας εκτενείς αναφορές στα θέματα του κράτους δικαίου. Θα πω μόνο ότι ο τελικός κριτής δεν είναι ούτε το ευρωκοινοβούλιο, ούτε οι Reporters United, ούτε ο Εconomist. Είναι η έκθεση κράτους δικαίου της ευρωπαϊκής επιτροπής η οποία επισημαίνει διαρκή πρόοδο. Προσβλέπουμε στην επόμενη να έχουμε προοδεύσει κι άλλο.

Η ιστορία θα γράψει και θα θυμηθεί τους Έλληνες ευρωβουλευτές οι οποίοι ψήφισαν ψήφισμα το οποίο ζητά από την Ευρώπη να κόψει χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα το οποίο εσείς υποκινήσατε, το συγγράψατε, το επικαλείστε. Τα ονόματα των δικών σας ευρωβουλευτών θα είναι ταυτισμένα με αυτή την προσπάθεια να παρουσιάσετε μία Ελλάδα τελείως διαφορετική από αυτή που βλέπει η πλειοψηφία των Ελλήνων. Διασύρετε τη χώρα σε κάποιους στο εξωτερικό.

Να αρχίσω να θυμάμαι τη δική σας εποχή και να αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι ευρωβουλευτές πρωτοστατούντος της Ολλανδής η οποία τώρα δεν έχει χώρα να πολιτευτεί, όταν πηγαίνατε δημοσιογράφους στο αυτόφωτο επί δικών σας ημερών πού ήταν; Όταν στήνατε την υπόθεση Novartis πού ήταν; Όταν επιχειρήσατε να χειραγωγήσετε το τηλεοπτικό τοπίο πού ήταν; Όταν καταδικάστηκε ο κ. Παππάς 13-0 για παράβαση καθήκοντος πού ακριβώς ήταν κ. Φάμελλε;».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Και επειδή κάνατε μία αναφορά πάλι στον κ. Μπακογιάννη και τι μπορεί να συμβεί. Εδώ τέως δικός σας ευρωβουλευτής βγήκε και είπε δημόσια ότι ο κ. Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τις ευρωεκλογές γιατί νόμιζε ότι διεξάγονται σε δύο γύρους. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ