Κ. Βελόπουλος: Μειράκια του βίου της πολιτικής συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι

by admin
1 views

Θέση για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής, όπου ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος γρονθοκοπήθηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, πήρε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Σχολιάζοντας το επεισόδιο ο Κυριάκος Βελόπουλος θεώρησε «αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει […]».

«Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς».

Ολόκληρη η δήλωσή του:

Πίστευα ότι αυτός εδώ ο ναός της δημοκρατία θα συμπεριλάμβανε σώφρονες ανθρώπους. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, γιατί είμαστε εναντίον της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί ο καθένας να λέει όσες θέλει. Εδώ όλοι κρίνονται όχι μόνο για τα έργα τους, αλλά και για τα ψέμματα που λένε. Υπάρχουν γεγονότα που αμαυρώνουν την συμπεριφορά μας και τα έργα μας. Δεν περίμενα ποτέ από ανθρώπους εντός του κοινοβουλίου να κάνουν πράξεις οι οποίες πηγάζουν από ζωώδη ένστικτα. Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα, να πάνε στην ζούγκλα. Οι πράξεις μας κρίνουν το ποιοι είμαστε και το τι είμαστε. Εμείς στην Ελληνική Λύση θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με επιχειρηματολογία, προτάσεις και κόσμια συμπεριφορά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ