Η σημαία στον ιστό της: Ανανέωσε ο Λιάβας

by admin
0 views

Ο Γιώργος Λιάβας θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αγρινίου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο έμπειρος πλάγιος οπισθοφύλακας είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο κι από την Ευρώπη, όμως προτίμησε να παραμείνει στην Αιτωλοακαρνανία έως το 2026.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Λιάβας, ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Παιδί των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού με πλούσια παρουσία σε όλες τις Εθνικές ομάδες (εκτός της Εθνικής Ανδρών) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018, σε ηλικία 17 ετών και από την πρώτη σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τον ίδιο αριθμό έφτασε και στα δύο επόμενα πρωταθλήματα. Οι δύο (διαδοχικοί) σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο εκτός δράσης, αλλά επέστρεψε δυνατός με 15 συμμετοχές πέρσι και 30 εφέτος.

Παρά τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που από μικρή ηλικία πέρασε στο χέρι του».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ