Η “κόλαση” του Ντελαζό – www.ertsports.gr

by admin
2 views

 

Ορισμένος να διευθύνει τον αγώνα της Ligue 1 μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μονακό (2-2) στις 27 Ιανουαρίου, ο διαιτητής Βιλί Ντελαζό αποτέλεσε αντικείμενο πολλών επικρίσεων από τον σύλλογο του πριγκιπάτου.

Ο Βιλί Ντελαζό επικρίθηκε ιδιαίτερα επειδή έδωσε μια αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό της Μονακό Γκιγιέρμο Μαριπάν στην αρχή του αγώνα και επειδή “χαρίστηκε” (κατά τη Μονακό) στο νεαρό μέσο των Μασσαλών Εμράν Σογκλό, όταν πήγε με το πέλμα στο γόνατο του Κασούμ Ουαταρά. Από τότε, ο 31χρονος Γάλλος διαιτητής ζει μια… κόλαση.

«Το τηλέφωνό μου, διαθέσιμο λόγω των δραστηριοτήτων μου στο real estate (πράκτορας και προγραμματιστής), χτυπούσε κάθε δύο λεπτά. Έλαβα ανώνυμες κλήσεις που με προσέβαλλαν. Έπρεπε να αντιμετωπίσω πολλές διαφωνίες στα κοινωνικά δίκτυα, σε σημείο να πω στο γραφείο επικοινωνίας μου να σβήσει όλα τα μηνύματα μίσους», είπε ο Ντελαζό.

«Όταν ένας σύλλογος αισθάνεται αδικημένος πιέζει με όλο του το βάρος έναν διαιτητή που θα βρεθεί μόνος του απέναντι στους 3.000», αποκάλυψε στις στήλες του εφημερίδα “Le Dauphiné Libéré”, τη Δευτέρα (26/2).

Έκτοτε, ο Ντελαζό επιλέχθηκε για τους αγώνες πρωταθλήματος Λανς-Στρασμπούρ (3-1) και Λοριάν-Ναντ (0-1).//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ