Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στο Βέλγιο

by admin
3 views

 

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δοκιμάζεται στο “Jan Breydel Stadium” απόψε (11/4, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, ψάχνοντας το πρώτο βήμα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Μπροστά στη μεγαλύτερη, ίσως, πρόκληση της ιστορίας του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς απόψε (11/4, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) φιλοξενείται από την Κλαμπ Μπριζ στο “Jan Breydel Stadium”, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Βέλγοι προέρχονται από το εντός έδρας 3-1 ενάντια στην Άντερλεχτ, αποτέλεσμα που τους έφερε στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος κι αυτό σίγουρα θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση. Οι “ασπρόμαυροι”, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην “OPAP Arena”, έφυγαν τελικά με το βαθμό (2-2) και διατήρησαν το +1 από την ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Αντίθετα, ενισχύεται με την επιστροφή του Τάισον που λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν υπολογίζονται, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, οι Ζόαν Σάστρε και Ίβαν Νάσμπεργκ, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με την ίωση του Τόμας Μουργκ. Πιθανότατα ο Ρουμάνος τεχνικός θα πραγματοποιήσει μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει πολλά πράγματα, καθώς δεν ακολουθεί άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή (14/4) (σ.σ. το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αναβλήθηκε για την Πρωτομαγιά).

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 18/4 στο γήπεδο της Τούμπας (22:00). Υπενθυμίζεται πως όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) – Φιορεντίνα (Ιταλία).//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ