Η Βαλούρ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του European Cup

by admin
0 views

Την ισλανδική Βαλούρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον διπλό τελικό του European Cup ανδρών στο χάντμπολ (18 ή 19 Μαΐου και 25 ή 26/5).

Η ομάδα από το Ρέικιαβικ νίκησε σήμερα (28/4) τη Μινάουρ Μπάια Μάρε στη Ρουμανία με 30-24, στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό, καθώς είχε επικρατήσει και στην πρώτη αναμέτρηση με 36-28.

Αξίζει ότι η Βαλούρ διατηρεί το απόλυτο στο εφετινό European Cup, καθώς προκρίθηκε στον τελικό μετρώντας 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Όσκαρ Μπιάρνι Όσκαρσον «μπήκε» στη διοργάνωση από τον 1ο γύρο και έφτασε έως τον τελικό αποκλείοντας κατά σειρά με δύο νίκες την Γκράνιτας-Κάρις (σ.σ. και τα δύο ματς έγιναν στη Λιθουανία), την Πόλβα Σέρβιτι (και τα δύο ματς πραγματοποιήθηκαν στην Εσθονία), την HC Μότορ (σ.σ. η ουκρανική ομάδα έδωσε το εντός έδρας ματς της στο Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας), τη σερβική Μεταλοπλάστικα Σάμπατς και στους προημιτελικούς άλλη μια ομάδα από τη Ρουμανία, συγκεκριμένα τη Στεάουα Βουκουρεστίου.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ