Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία: Την Τετάρτη η συνάντηση με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι

by admin
4 views

Στην Ινδία μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου βρίσκεται ήδη η υπουργική αποστολή. Αύριο Τετάρτη (21/2) θα συναντηθεί με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

Όπως μετέδωσε η απεσταλμένη της ΕΡΤ, Γεωργία Σκιτζή στο δελτίο των 18:00, σε λίγη ώρα αναμένεται να προσγειωθεί στο Νέο Δελχί ο πρωθυπουργός και η ελληνική αποστολή καθώς αύριο ξεκινά η επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συνάντησή του με τον Ινδό ομόλογο του Ναρέντρα Μόντι.

Στόχος της επίσκεψης η ανάδειξη της χώρας μας ως στρατηγικής, γεωπολιτικής και εμπορικής πύλης προς την Ευρώπη για την πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση των πολιτικών, οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων.

Αύριο το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη σημαντικότερη πολυμερή Διάσκεψη της Ινδίας για την γεωπολιτική και την οικονομία.

Ήδη στην Ινδία βρίσκεται ευρεία ελληνική επιχειρηματική αποστολή καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος συναντήθηκε με τον Ινδό ομόλογό, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης. Και οι δυο υπουργοί μίλησαν σε μεγάλο επιχειρηματικό φόρουμ εστιάζοντας στις προοπτικές της συνεργασίας Ελλάδας και Ινδίας.

Αποστολή: Γεωργία Σκιτζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ