Εντός έδρας δοκιμασίες για τους “Δικέφαλους”

by admin
2 views

 

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια για τον Α’ Όμιλο της Super League 2 έχουμε σήμερα (29/2), με την ΑΕΚ Β’ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου και τον ΠΑΟΚ Β’ την Κοζάνη.

Η “Ένωση” στα τελευταία πέντε ματς μετράει μόλις μία νίκη, αλλά από την άλλη στα 12 πιο πρόσφατα έχει γευτεί την ήττα μόλις μία φορά. Βρίσκεται στο -1 από τον Ηρακλή και την 5η θέση του Α’ Ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ και θέλει σήμερα (29/2, 15:00) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής να πάρει το τρίποντο στο “Σεραφείδιο” κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Πόντου, για να “πατήσει” πεντάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρχιο Αραούχο έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός άσος προπονήθηκε με την ΑΕΚ Β’ και δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής, προκειμένου να ανεβάσει ρυθμούς εν όψει των πλέι οφ της Super League.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται την Κοζάνη (29/2, 15:00) στο γήπεδο του Μακεδονικού, σε εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν τη δυνατότητα να μπουν στα πλέι οφ και το βασικό κέρδος για εκείνους σε περίπτωση που τα καταφέρουν, θα είναι η διασφάλιση της παραμονής. Από την άλλη, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη μετρά τρεις σερί ήττες και σε κανένα ματς εξ αυτών δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο πρόβλημά της, καθώς έχει τη χειρότερη επίθεση σε όλο τον Βορρά με μόλις εννέα γκολ σε 20 αγώνες. Η εικόνα δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών και προέχει η αποφυγή του υποβιβασμού.

Το σημερινό (29/2) πρόγραμμα:

15:00 ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου
15:00 ΠΑΟΚ Β’ – Κοζάνη

 

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ