Δύο φιλικά με την Ισλανδία θα δώσει η Εθνική χάντμπολ

by admin
6 views

 

Δύο δυνατούς φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Ισλανδίας θα δώσει η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των αναμετρήσεων του Μαΐου με την Ολλανδία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025, από τις οποίες θα κριθεί η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ΟΧΕ γνωστοποίησε ότι αποδέχθηκε την πρόταση της ισλανδικής ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 15-16 Μαρτίου στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η εθνική Ισλανδίας θα βρίσκεται στην Ελλάδα την εβδομάδα 11-17 Μαρτίου για προετοιμασία ενόψει των πλέι οφ του Παγκοσμίου, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Η Ισλανδία είναι μια «σχολή» στο χάντμπολ, ενώ η εθνική ανδρών της χώρας έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Επίσης, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010. Οι νησιώτες έδωσαν, όπως και η εθνική Ελλάδας, τον Ιανουάριο το «παρών» στα τελικά του EURO 2024, όπου κατέλαβαν την δέκατη θέση.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ