Δεν “βλέπει” κανέναν η Ίντερ στην Ιταλία

by admin
0 views

Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι για την 34η αγωνιστική, δυσκολεύτηκε, όμως λύγισε την αξιόμαχη Τορίνο με σκορ 2-0 και έφτασε τους 89 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν συνέβη κάτι το συνταρακτικό, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Τορίνο δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το μηδέν και να δείχνει ικανή, να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Μεάτσα.

Στο δεύτερο 45λεπτο όλα άλλαξαν με την κόκκινη κάρτα, που δέχτηκε ο Καμερουνέζος Άντριαν Ταμέζε (χρησιμοποιήθηκε και το Var) κι από εκεί και πέρα η Ίντερ, πήρε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Τσαλχάνογλου να καθαρίσει την υπόθεση νίκη, με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (56′, 60′ πεν.), με τους οπαδούς της ομάδας του να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Το ματς “έκατσε” στα επόμενα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μία ευκαιρία με τον Βοϊβόντα (απέκρουσε ο Σόμμερ0, ενώ συνέβη κάτι άλλο αξιοσημείωτο στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 89 βαθμούς, ενώ η Τορίνο έμεινε στους 46 και να χάνει έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Serie A

Παρασκευή 26 Απριλίου

Φροζινόνε – Σαλερνιτάνα 3-0

Σάββατο 27 Απριλίου

Λέτσε – Μόντσα 1-1
Γιουβέντους – Μίλαν 0-0
Λάτσιο – Βερόνα 1-0

Κυριακή 28 Απριλίου

Ίντερ – Τορίνο 2-0
16:00 Μπολόνια – Ουντινέζε
19:00 Αταλάντα – Έμπολι
19:00 Νάπολι – Ρόμα
21:45 Φιορεντίνα – Σασουόλο

Δευτέρα 29 Απριλίου

21:45 Τζένοα – Κάλιαρι

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ