Γιόαβ Γκάλαντ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να υποταχθεί, θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο

by admin
0 views

«Το Ισραήλ δεν μπορεί να υποταχθεί, ούτε οι IDF, ούτε το αμυντικό οικοδόμημα, ούτε το κράτος. Θα σταθούμε δυνατοί, θα πετύχουμε τους στόχους μας – θα χτυπήσουμε τη Χαμάς, θα χτυπήσουμε τη Χεζμπολάχ και θα πετύχουμε την ασφάλεια».

Ανταπόκριση: Κωστής Κωνσταντίνου

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ μιλώντας σε τελετή μνήμης για τους πεσόντες και τα θύματα της τρομοκρατίας στο Ισραήλ.

«Στις 7 Οκτωβρίου», ανάφερε ο ισραηλινός ΥΠΑΜ, «εξαπολύθηκε ένας απρόκλητος πόλεμος κατά του κράτους του Ισραήλ. Πρόκειται για έναν πόλεμο σε 7 διαφορετικά μέτωπα. Οι IDF, το ευρύτερο αμυντικό οικοδόμημα και το κράτος εν όλω στάθηκαν δυνατοί, ωστόσο το τίμημα που πληρώνουμε είναι βαρύ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν έχουμε άλλη χώρα. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, και επαναλαμβάνω – ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να υπερασπιστούμε τους πολίτες του Ισραήλ, να απομακρύνουμε τις κακές απειλές εναντίον μας και να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε όσους επιχειρούν να μας καταστρέψουν»

Ο Γιοάβ Γκάλαντ, τόνισε, πως το μήνυμα αυτό απευθύνεται «τόσο στους εχθρούς του Ισραήλ όσο και στους καλύτερους φίλους μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ