Γερμανία (30η Αγωνιστική): Ντέρμπι ουραγών και ματς με ενδιαφέρον

by admin
0 views

Το Λεβερκούζεν και η Μπάγερ βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση… μέθης από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία τους, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στα “κόκκινα”, ιδιαίτερα δε αυτές που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Βόλφσμπουργκ και Μπόχουμ αναμετρώνται στο πρώτο, χρονικά, ματς της ημέρας σ’ ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό διακύβευμα, καθώς βρίσκονται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού και θέλουν βαθμούς για απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο ώστε να μην ανησυχούν για την συνέχεια.

Χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι ουραγών, καθώς η πρωτελευταία Κολωνία υποδέχεται την καταδικασμένη Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο της αντιπάλου τους.

Τα υπόλοιπα ματς μπορεί να μη έχουν το ίδιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά πρόκειται για ματς με συγκινήσεις, όπως αυτό της Ουνιόν με την Μπάγερν, καθώς πρόκειται για ντέρμπι… άλλης εποχής, παρά το γεγονός ότι ως δυναμική οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό επίπεο, ακόμη και τώρα που οι Βαυαροί δεν διάγουν την καλύτερη περίοδό τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Παρασκευή 19 Απριλίου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ 3-1

Σάββατο 20 Απριλίου
16:30 Βόλφσμπουργκ – Μπόχουμ
16:30 Κολωνία – Ντάρμσταντ
16:30 Χάιντενχαϊμ – Λειψία
16:30 Χόφενχαϊμ – Γκλάντμπαχ
19:30 Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου

Κυριακή 21 Απριλίου
16:30 Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη
18:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
20:30 Φράιμπουργκ – Μάιντς

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ