Γερμανία (23η Αγωνιστική): Ντέρμπι στο Μόναχο

by admin
2 views

 

Με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να προελαύνει συνεχίζεται το γερμανικό πρωτάθλημα και η δεύτερη μέρα της 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Χωρίς αμφιβολία το ματς που ξεχωρίζει στο σαββατιάτικο (24/2) πρόγραμμα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Μόναχο, με την μέσα στην εσωστρέφεια Μπάγερν να υποδέχεται την πάντα φιλόδοξη και επικίνδυνη Λειψία.

Ο Τόμας Τούχελ θα απομακρυνθεί το καλοκαίρι από τον πάγκο των Βαυαρών, αλλά ως τότε είναι υποχρεωμένος να οδηγήσει την ομάδα του όσο ψηλότερα γίνεται.

Η Λειψία “κυνηγάει” την Ντόρτμουντ για την 4η θέση που οδηγεί στο “σεντόνι” και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Από την άλλη, η Μπάγερν δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς ανα συμβεί κάτι τέτοιο θα κινδυνέψει και για την δεύτερη θέση.

Η Βέρντερ Βρέμης θα υποδεχτεί την ουραγό Ντάρμσταντ και θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Γκλάντμπαχ εναντίον Μπόχουμ σ’ ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες δίνουν την δική τους “μάχη” να μείνουν μακριά από την ζώνη υποβιβασμού.

Με τον ίδιο σκοπό και στόχο αγωνίζονται Ουνιόν Βερολίνου και Χάιντενχαϊμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 2-1

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

16:30 Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ
16:30 Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ
16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ
16:30 Στουτγκάρδη – Κολωνία
19:30 Μπάγερν Μονάχου – Λειψία

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ
18:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ
20:30 Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ