Β. Κατσαρδή για τα Τέμπη : “Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν” (ηχητικό)

by admin
1 views

Για τη μεγάλη εκδήλωση που έγινε με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών το Σάββατο στο ΤΕΕ Μαγνησίας με με τίτλο «Τέμπη 2023-2024. Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί», η συντονίστρια της εκδήλωσης και μέλος του Δ.Σ. διδασκόντων Π.Θ, Βανέσα Κατσαρδή, μίλησε στην εκπομπή “Ennitime is a good time” του ΣΠΟΡ FM 89,5 και στην Έννη Λεβέντη, τον Φώτη Σπανό και τον Κώστα Ανέστη

Ανάμεσα στα άλλα, η κα. Κατσαρδή τόνισε πως “οι υπεύθυνοι σίγουρα θα τιμωρηθούν” μιας και υπάρχουν “ατράνταχτα στοιχεία” που θα παρουσιαστούν στη δίκη και πως ειδικά για τη περίπτωση των Τεμπών, η “βουλευτική ασυλία θα έπρεπε να είχε αρθεί”. Αυτό άλλωστε φανερώνουν και οι 1,3 εκατομμύρια υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί σχετικά.
…”οφείλουμε να μπούμε μπροστά στις ευθύνες μας και να καταλάβουμε τί δεν έχει κάνει καθένας από εμάς. Αν έχουμε φωνάξει αρκετά, αν έχουμε διεκδικήσει αρκετά, αν έχουμε διαμαρτυρηθεί για την αδικία του διπλανού μας αρκετά… Νομίζω πως αυτό είναι το συμπέρασμα της εκδήλωσης αυτής.” είπε επίσης η κα. Κατσαρδή.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο «Τέμπη 2023», πολίτες του Βόλου, φοιτητικούς συλλόγους, τον Ενιαίο Σύλλογο Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Σύλλογο Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού ΠΘ, τον Σύλλογο Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού ΠΘ και τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ