Βόλος: Έτοιμη προς υπογραφή η προγραμματική για την κατασκευή νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

by admin
0 views

Μέσα στο Μάιο αναμένεται να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και αρμόδιου υπουργείου για την κατασκευή του νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο δήμο Βόλου, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος στην περιοχή της Ν. Ιωνία.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσίασης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Βελεστίνο, καθώς όπως διευκρίνισε, η Πολιτική Προστασία αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για την περιφερειακή αρχή και ήδη ετοιμάζεται ο χώρος και θα μεταφερθεί ο επιχειρησιακός βραχίονας της Πυροσβεστικής στη Λάρισα, δίπλα στο γραφείο του, στο κτίριο της Περιφέρειας.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Άννα Μαρία Παπαδημήτριου επεσήμανε ότι όλα είναι έτοιμα για την προγραμματική σύμβαση, ενώ ήδη έχει γίνει η προμελέτη του κτιρίου και γίνονται συνεχείς συσκέψεις με τα στελέχη της Π.Υ. , για τον αρτιότερο σχεδιασμό του κτιρίου.

Τέλος η η υφυπουργός κ. Μακρή επισήμανε την πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια, στην υλοποίηση ενός έργου που αποτελεί πάγιο αίτημα της Μαγνησίας και φυσικά της Πυροσβεστικής, εδώ και χρόνια.

.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ