Αταμάν: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four»

by admin
0 views

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι διαθέσιμος για τον αυριανό τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ επιθυμεί όλοι οι παίκτες να πραγματοποιήσουν την καλύτερή τους εμφάνιση.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν:

Για το Game 5: «Ήταν μια πολύ καλή σειρά, τώρα έχουμε για ακόμα μία φορά το πλεονέκτημα έδρας με τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι. Κερδίσαμε πολλά μεγάλα παιχνίδια φέτος στο ΟΑΚΑ. Η Μακάμπι είναι επίσης μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα παίξουμε στο 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για τις απουσίες της Μακάμπι: «Πάντα μιλάω για την ομάδα μου και όχι για τον αντίπαλο. Θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι στο παρκέ και θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν είναι σημαντικό για εμένα να ξέρω ποιος από τους αντιπάλους θα παίξει ή δεν θα παίξει».

Για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο θα είναι στο παρκέ αύριο».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε και να μην ξανακάνουμε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, αλλά ειλικρινά δεν θέλω να αλλάξω όλη την τακτική μου».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Σε κάθε αγώνα έχουμε παίκτες με χαρακτήρα. Κάποιοι παίκτες παίζουν καλά, κάποιοι σε χαμηλότερη απόδοση από αυτή που συνηθίζουν. Αύριο θα είναι σημαντικό να πάρουμε την καλύτερη εμφάνιση από όλους τους παίκτες μας».

Για την παραγωγικότητα της Μακάμπι: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, η Μακάμπι είναι μια πολύ επιθετική ομάδα που σκοράρει πολύ. Δεν σκέφτομαι να περιορίσω τη Μακάμπι σε συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Απλά θέλω να σκοράρουμε πιο πολύ από εκείνους».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού σε Final Four μετά από 12 χρόνια: «Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι από όλη τη σεζόν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση, παίξαμε καλό μπάσκετ και τερματίσαμε στη δεύτερη θέση, που είναι μια σπουδαία επιτυχία για τον Παναθηναϊκό. Όμως θέλουμε περισσότερα».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ