Αποθέωσε Σπόραρ και Ζίβκοβιτς ο Ζάχοβιτς

by admin
0 views

Σερβία και Σλοβενία θα κοντραριστούν στο προσεχές Euro της Γερμανίας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ζλάτκο Ζάχοβιτς, έκανε το δικό του σχόλιο στη “Mozzart”.

Ο 53χρονος πλέον Σλοβένος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, αλλά και για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Σε ερώτηση για το αν τα αστέρια της εθνικής Σλοβενίας είναι οι Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Μπέντζαμιν Σέσκο (Λειψία), ο Ζάχοβιτς είπε: «Και ο Άντραζ Σπόραρ; Είναι εξαιρετικός ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο Μπιγιόλ της Ουντινέζε, ο οποίος πλησιάζει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του στην Ουντινέζε, ο νεαρός Ελσνίκ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι υπέροχος στον χώρο του κέντρου. Έχουμε και τον Ζάιτς από τη Φενέρμπαχτσε, ο οποίος είναι καλός, αλλά δεν παίρνει ευκαιρίες».

Για το πώς θα σταματήσει τους Σέρβους η Σλοβενία, τόνισε: «Θα πρέπει να έχεις σφιχτή ζώνη άμυνας και όταν να παίξεις ένας εναντίον ενός. Για παράδειγμα αν αφήσεις τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ένας εναντίον ενός, θα περνάει όποτε θέλει. Και ο Τάντιτς το ίδιο».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ