Αλβανία: Ο πρωθυπουργός καταδίκασε την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

by admin
2 views

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, καταδίκασε την επίθεση του Ιράν με drones και πυραύλους, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου κατά του Ισραήλ.

«Η Αλβανία καταδικάζει σθεναρά την άνευ προηγουμένου επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, η οποία εγκυμονεί κίνδυνο αμετάκλητης αποσταθεροποίησης της περιοχής», έγραψε ο Ράμα στο κοινωνικό δίκτυο «Χ».

Ο αρχηγός της αλβανικής κυβέρνησης αναφέρει ότι καταδικάζει την πρωτοφανή επίθεση που έγινε κατά του Ισραήλ, ενώ δηλώνει ότι η Αλβανία στέκεται αλληλέγγυα με τον ισραηλινό λαό.

«Η Αλβανία καταδικάζει σθεναρά την άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, η οποία αποτελεί απειλή για την αποσταθεροποίηση της περιοχής αμετάκλητα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον ισραηλινό λαό και υποστηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες των εταίρων μας για αποκλιμάκωση», αναφέρει ο Ράμα.

Η Αλβανία απαιτεί αυτοσυγκράτηση από τα μέρη και τονίζει την κρίσιμη ανάγκη για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι όμηροι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους με ασφάλεια.

Πηγή: abcnews.al

Μετάφραση: Σταυρούλα  Ευαγγέλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ