Αγχωτική νίκη για τον ΓΣ Περιστερίου

by admin
0 views

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 5-4 επί των “κυανολεύκων” του Πειραιά, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των Play in, έκανε το 2-1 στις νίκες και πέτυχε τον στόχο. Ο ΓΣΠ παίρνει την 7η θέση μετά τα Play in και θα διεκδικήσει, από τη δεύτερη φάση των Play Off του πρωταθλήματος, μια θέση από την 5η έως την 8η της τελικής κατάταξης. Ο Εθνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη σεζόν και κατατάσσεται 10ος στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 4-0, ο Εθνικός, όμως επέστρεψε και ισοφάρισε σε 4-4 με τον Τάσο Μυριλίο, αλλά ο ΓΣΠ πήρε την μεγάλη νίκη με γκολ του Θανάση Χρυσοσπάθη περίπου τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-4

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-0, 1-3, 1-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Τσαγκαράκης, Αλευρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης, Ιωάννου, Αργυρός, Καραβιώτης 1, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π., Μεσκί, Λαδάς Σίμος, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κώνστας.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ