Ήταν “Κολοσσός” στο Αλεξάνδρειο – www.ertsports.gr

by admin
0 views

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο ξεκίνησε με αρκετά χαμηλό σκορ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και έκλεισαν το δεκάλεπτο με προβάδισμα οκτώ πόντων και 19-11. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχτισε πάνω στην άμυνα του και δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα του Ισπανού τεχνικού, με τον Τολιόπουλο να είναι αυτός που έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπραΐκοβιτς είχε 10 πόντους με 6 ριμπάουντ κλείνοντας με τον Κολοσσό Ρόδου να ηγείται στο ματς με 34-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν άλλαξε πολλά στο ρεπερτόριο του, με τον Κολοσσό να μένει μπροστά στο σκορ, έχοντας πολλές περισσότερος επιλογές μέσα από την στεφάνι. Ο Σίτου έλεγχε τα ριμπάουντ για την ομάδα του Κολοσσού η οποία δεν έδειξε να προβληματίζεται από το μικρό σκορ και την πίεση του Άρη, κλείνοντας την τρίτη περίοδο με προβάδισμα μόλις ενός πόντου και 54-53.

Στην τελευταία περίοδο ο Άρης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για να κάνει την ανατροπή, αλλά η άμυνα του Κολοσσού έκλεισε εξαιρετικά τον Τολιόπουλο, ο οποίος είχε πετύχει μόλις 5 παραπάνω πόντους σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων διατηρήθηκε, με τον Γκάουντλοκ να έχει στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης 12 πόντους, με τον Κολοβέρο να προσφέρει και στις δυο πλευρές του παρκέ με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ. Το τελικό 69-60 σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα της Ρόδου, η οποία έφυγε με μια τεράστια νίκη από την Θεσσαλονίκη.

Άρης (Καστρίτης): Μπλούμπερκς, Μποχωρίδης, Χάρελ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Ντε Σόουζα, Γκάλινατ, Καλόγηρος, Κατσίβελης, Περσίδης, Σλαφτσάκης, Σταρκ

Κολοσσος Ρόδου (Σεγκούρα): Κολοβέρος, Παπαγιάννης, Περάντες, Πετρόπουλος, Μπραΐκοβιτς, Μπιλής, Χατζηνικόλας, Γκάουντλοκ, Καμαριανός, Παπαδάκης, Σίτου

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής των playoffs, αλλά και των play outs

Top 6
Πέμπτη (18/4)
Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών 80-69

Παρασκευή (19/4)
Παναθηναϊκός-Περιστέρι bwin 93-88

Σάββατο (20/4)
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 60-69

Playouts
Κυριακή (21/4)
17:15 ΑΕΚ Betsson BC-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)
20:15 Καρδίτσα-Απόλλων Πατρών (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (22/4)
(20:15) Λαύριο-Μαρούσι (Ertsports)//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ