Έτοιμος για το πρώτο βήμα

by admin
0 views

Στο επιβλητικό «Βίλα Παρκ» όπου έκανε την τελευταία προπόνηση παραμονή του αγώνα ο Ολυμπιακός, δεν φάνηκε ότι ο Ισπανός προπονητής της ομάδας προσανατολίζεται σε εκπλήξεις ή στην χρησιμοποίηση παικτών που δεν έχουν ρόλο βασικού.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα του Πειραιά θα έχει τριάδα στα χαφ, ενώ θα χρειαστεί αδιάκοπο τρέξιμο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που στηρίζεται στην μεσαία γραμμή έχοντας ως πρωταγωνιστή τον επιθετικό Γουότκινς, που πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας του μέχρι τώρα. Παρά το γεγονός ότι είναι 28 χρόνων, φέτος έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα και έφτασε τώρα να αξίζει 65 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

Διαρκώς, ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλούσε στους παίκτες για την ιδιαιτερότητα του ματς και είναι ξεκάθαρο όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου ότι θα έχει τον ίδιο τρόπο προετοιμασίας που έχει σε όλους τους αγώνες. Έχει μεγάλη σημασία ο πρώτος αγώνας αλλά αυτό δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την φιλοσοφία και το στυλ των προηγούμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτοιμος για το πρώτο βήμα

Στις βασικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για να ξεκινήσουν το παιχνίδι είναι: Ο Τζολάκης στο τέρμα, αμυντική τετράδα με Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσο και Ροντινέι. Στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής ρόλο βασικού θα έχουν Έσε και Τσικίνιο, ενώ παίζεται μια θέση μεταξύ Όρτα ή Ιμπόρα. Μεσοεπιθετικά αναμένεται να ξεκινήσουν Ποντένσε και Φορτούνης, έχοντας στην κορυφή τον Ελ Κααμπί.

Συνολικά, στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα έχουν συμπεριληφθεί οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγα, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος και Πρεκατές. Ακολούθησαν την αποστολή αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μασούρας, Ντόη και Άμπι.

Δείτε στιγμιότυπο της προπόνησης του Ολυμπιακού στο “Βίλα Παρκ:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ