Έναν βαθμό μακριά από τη Super League η Athens Kallithea

by admin
1 views

Ιωνικός – Athens Kallithea 0-2

Η Athens Kallithea επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στη Νίκαια, με τον Γιάννη Λουκίνα να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πλέον βρίσκονται έναν βαθμό μακριά από τη Super League. Με δέκα παίκτες από το 40′, λόγω αποβολής του Χρήστου Τασουλή, έπαιζαν οι γηπεδούχοι.

ΓΚΟΛ: – / 45′,90’+2′ Λουκίνας
ΚΟΚΚΙΝΗ: 40′ Τασουλής / –

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασουλής, Πογοσιάν (80′ Γουακάσο), Σαλίνας, Γιακουμάκης, Γκίνη (46′ Σερπέζης), Ιωαννίδης (71′ Λινάρδος), Ούγκο Σόουζα, Μπορτναγκαράι, Δρίτσας, Ζάχαβι (46′ Οικονομόπουλος).

Athens Kallithea: Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης (33′ λ.τρ. Μαρότα), Καινούργιος (46′ Μανθάτης), Ουές, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος (66′ Τόρες), Ντεμέτριους (66′ Μουτίνιο), Κυνηγόπουλος (17′ λ.τρ. Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ 1-2

Ο Αιολικός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ Β’ στην Αριδαία, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική των playouts στον Α’ όμιλο της Super League 2.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε δοκάρι στο 14ο λεπτό σε κεφαλιά του Μπράντονιτς, με την ομάδα της Μυτιλήνης να βρίσκει δίχτυα στο 34′ με τον Ζάκαριτς και να παίρνει προβάδισμα με την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ωστόσο, με δύο γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, από τους Σαπόλοφ και Κανίς με πέναλτι, οι “ασπρόμαυροι” έριξαν… νοκ άουτ τους τυπικά γηπεδούχους και με το τελικό 2-1 άφησαν τους νησιώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την παραμονή, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΓΚΟΛ: 34′ Ζάκαριτς / 74′ Σαποβάλοφ, 78′ πεν. Κανίς

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς.

Aναλυτικά το πρόγραμμα (Α’ όμιλος):

7η αγωνιστική Play offs:

Σάββατο 27 Απριλίου

ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 0-1

Ρεπό: Μακεδονικός

7η αγωνιστική Play out:

Κυριακή 28 Απριλίου

Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Κοζάνη – ΠΟΤ Ηρακλής 1-1

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ 1-2

Aναλυτικά το πρόγραμμα (Β’ όμιλος):

7η αγωνιστική Play offs:

Κυριακή 28 Απριλίου

Χανιά – Καλαμάτα 2-0

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου

Ιωνικός – Athens Kallithea 0-2

Ρεπό: Ηλιούπολη

7η αγωνιστική Play out:

Σάββατο 27 Απριλίου

Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Κυριακή 28 Απριλίου

Αιγάλεω – Γιούχτας 1-0
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-0

Δείτε τις βαθμολογίες των μίνι-πρωταθλημάτων της Super League 2 πατώντας εδώ.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ