Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Επιστολική Ψήφο – Το μήνυμα της Ν. Κεραμέως

by admin
2 views

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Επιστολική Ψήφο άνοιξε και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είτε ζουν στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό και επιθυμούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με επιστολική ψήφο, μπορούν να συνδεθούν στο epistoliki.ypes.gov.gr και να εγγραφούν για να παραλάβουν τον φάκελο με τον οποίο θα ψηφίσουν.

Σας θυμίζω ότι η επιστολική ψήφος θα είναι ο μόνος τρόπος να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές όσοι Έλληνες πολίτες μένουν στο εξωτερικό. Αν κάποιος – κάποια από εσάς έχει προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα, τότε μπορείτε να καλέσετε στο +302106266222 για βοήθεια ή να απευθυνθείτε σε ένα ΚΕΠ. Αν μένετε εκτός Ελλάδος, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στις προξενικές μας αρχές” αναφέρει σε μήνυμά της η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως. Η αποστολή των φακέλων από το Υπουργείο Εσωτερικών θα γίνει τον Μάιο, μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο.

Με την πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr η επιστολική ψήφος γίνεται πράξη, με στόχο να διευκολύνουμε τη συμμετοχή όλων στις εκλογές” προσθέτει η κα Κεραμέως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ