Ψάρρα: «Η τοξοβολία είναι τρόπος ζωής για μένα» (audio)

by admin
4 views

 

Η Ευαγγελία Ψάρρα αποτελεί αναμφισβήτητα την ιστορία της ελληνικής τοξοβολίας στους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς βρίσκεται μαζί με την Άγη Κασούμη και τον Τάσο Μπουντούρη στην κορυφή της λίστας των Ελλήνων αθλητών με τις περισσότερες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έξι στο σύνολο.

Ένα ρεκόρ όμως που θέλει να μην σταματήσει εδώ, καθώς η κορυφαία μας τοξοβόλος διεκδικεί την πρόκριση και για το Παρίσι. Αν το καταφέρει, θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα– σε οποιοδήποτε άθλημα- που φτάνει τις επτά συμμετοχές.

Έχοντας αδιάλειπτη παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη από το 2000 έως το 2020, η Ευαγγελία στα 49 της πλέον, συνεχίζει να ονειρεύεται και συνεχίζει να διατηρεί άσβεστο το νεανικό της πάθος για το άθλημα που μπήκε στην ζωή της στα 21 της χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ, Citius Altius Fortius και στην Βίκυ Σπύρου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της τοξοβολίας, αναφέρθηκε στο όνειρο της 7ης Ολυμπιάδας, στην κόρη της Μαρία που ακολουθεί τα δικά της χνάρια στο άθλημα, στο σύζυγό της και προπονητή τους, Αλέξανδρο Νασούλα που στηρίζει την προσπάθεια της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει το άθλημα.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ