Χόλιγουντ: Κατέρρευσαν οι συνομιλίες στούντιο και ηθοποιών – «Παγώνει» η παραγωγή των σίριαλ

by admin
0 views

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ και τους ηθοποιούς ανεστάλησαν την Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η παραγωγή συγκεκριμένων σειρών και ταινιών παραμένει στον «αέρα».

Το σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA βρίσκεται σε απεργία από τον Ιούλιο.

Τα στούντιο δήλωσαν ότι διακόπτουν τις συνομιλίες επειδή «δεν μάς κινούν προς μια θετική κατεύθυνση». Το χάσμα με την πλευρά των ηθοποιών «είναι πολύ μεγάλο», υποστηρίζουν τα στούντιο.

Υποστηρίζουν ακόμη ότι η τελευταία πρόταση των ηθοποιών θα μπορούσε να κοστίσει επιπλέον 800 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και να δημιουργήσει «ένα αφόρητο οικονομικό βάρος».

Οι ηθοποιοί ζητούσαν καλύτερες αμοιβές για το περιεχόμενο σε streaming και καλύτερο έλεγχο της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, σημειώνει το BBC.

Παρά το ότι η απεργία των σεναριογράφων τελείωσε τον Σεπτέμβριο έπειτα από 148 ημέρες, αφού βρέθηκε συμβιβαστική λύση με τα στούντιο, οι ηθοποιοί επιμένουν στις κινητοποιήσεις.

Υπήρχε η ελπίδα ότι η συμφωνία με τους σεναριογράφους θα βοηθούσε να βρεθεί λύση και με τους ηθοποιούς, οι οποίοι επανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις με τα στούντιο την περασμένη εβδομάδα.

Οι απεργίες άφησαν χιλιάδες ανθρώπους χωρίς δουλειά και κόστισαν δισεκατομμύρια δολάρια στο Χόλιγουντ. Η διακοπή των συνομιλιών σημαίνει ότι η παραγωγή σειρών αυτό το φθινόπωρο παραμένει σε αναστολή.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ