Χρήστου: «Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου»

by admin
0 views

Ο Απόστολος Χρήστου πρόσθεσε τρία ακόμα χρυσά μετάλλια σε ατομικό επίπεδο στο 93ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και με 33, πλέον, συνολικά, «έπιασε» τον Σπύρο Γιαννιώτη στη κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού πανηγύρισε παράλληλα με την ομάδα του τη κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στη Γενική Βαθμολογία αλλά και την επί μέρους των ανδρών ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε καλύτερος κολυμβητής του πρωταθλήματος με την επίδοση 53.17 στα 100μ ύπτιο (914 βαθμοί).

Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο με 24.91, στα 100μ ύπτιο (στη σκυταλοδρομία 4χ100μ μικτή ανδρών όπου κολύμπησε πρώτος σημείωσε χρόνο 52.70 που είναι από τους καλύτερους στη καριέρα του και πιο γρήγορος από το τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα), στα 200μ ύπτιο (με πανελλήνιο ρεκόρ 1:56.34) και στις σκυταλοδρομίες 4χ100μ ελεύθερο mixed, 4χ100μ ελεύθερο ανδρών, 4χ100μ μικτή ανδρών (και ένα ασημένιο στη 4χ200μ ελεύθερο ανδρών).

Ο Χρήστου, δουλεύει και προετοιμάζεται πολύ σκληρά μαζί με τον προπονητή του Παναγιώτη Βελέντζα για το κορυφαίο ραντεβού στο Παρίσι και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά τη λήξη του Εθνικού Πρωταθλήματος ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα το 11ο πρωτάθλημα μου με τα χρώματα του Ολυμπιακού, τα τρία χρυσά μετάλλια και το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ ύπτιο. Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου. Οι επιδόσεις μου ήταν πολύ καλές και θα με βοηθήσουν στο να συνεχίσω δυναμικά τους τελευταίους δυο μήνες της προετοιμασίας μου. Η συμμετοχή μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, είναι ένας ενδιάμεσος στόχος και θέλω να είμαι και εκεί εξίσου ανταγωνιστικός».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ