23 Ιούλιος, 2019 17:07

Breaking News

Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την επισκευή του Δημοτικού Θεάτρου

Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την επισκευή του Δημοτικού Θεάτρου

Υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση με τον ανάδοχο για την επισκευή, ενίσχυση και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Βόλου.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων,  στο δελτίο τύπου, το έργο που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας, από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, είναι προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ και έχει ημερομηνία εκτέλεσης εντός 24 μηνών.

Οι επιπλέον εργασίες που απαιτούνται, ύψους δύο εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ευρώ, θα καλυφθούν από ιδίους πόρους του Δήμου Βόλου.

Αναλυτικότερα:

«Στην τελική ευθεία για να ανοίξει και πάλι η αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, βρισκόμαστε από σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και την έναρξη των εργασιών για επισκευή – ενίσχυση του φέροντα οργανισμού και ανακαίνισής του.

Ο πολιτισμός στην πόλη μας βρίσκει και πάλι σύντομα το σπίτι του, τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που συμβολικά μπήκε πρώτος στο υπό ανακατασκευή κτήριο, μαζί με τα συνεργεία. Ο κ. Μπέος τόνισε ότι το Δημοτικό Θέατρο Βόλου, σύμβολο πολιτισμού της πόλης, είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, με αποτέλεσμα ο Βόλος και η περιοχή να χάσουν μία μεγάλη πολιτιστική σκηνή.

Από το 2008 είχε αφεθεί στην τύχη του και παρέμενε ένα κουφάρι, εστία μόλυνσης και στέκι περιθωριακών ατόμων, αλλά ήλθε η ώρα να αναβιώσουν οι μεγάλες του στιγμές. Οπως υπογράμμισε ακόμη ο Δήμαρχος Βόλου το έργο που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, είναι προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ και έχει ημερομηνία εκτέλεσης εντός 24 μηνών.

Οι επιπλέον εργασίες που απαιτούνται, ύψους δύο εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ευρώ, θα καλυφθούν από ιδίους πόρους του Δήμου Βόλου.»

www.ert.gr

Related posts