Το NBA απέκλεισε δια βίου τον Πόρτερ

by admin
0 views

Ο Τζοντέι Πόρτερ δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν με όσα είχαν να κάνουν με την υπόθεση της χειραγώγησης των αγώνων στον μαγικό κόσμο τοθ NBA, με την λίγκα να αποφασίζει τον δια βίου αποκλεισμό του από το πρωτάθλημα. Ο 24χρονος ύψους 2μ.11 ψηλός μπήκε στον κύκλο των ερευνών από την λίγκα και μετά από έρευνα που που πραγματοποιήθηκε, η ποινή του τον στέλνει εκτός της χώρας για να αγωνιστεί, καθώς κανένα πρωτάθλημα της χώρας του δεν μπορεί να τον εντάξει.

Οι ανακοίνωση του NBA:

«Η έρευνα διαπίστωσε ότι πριν από τον αγώνα των Ράπτορς στις 20 Μαρτίου, ο Πόρτερ αποκάλυψε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του σε ένα άτομο που γνώριζε ότι στοιχιματίζει στο NBA. Ένα άλλο άτομο με το οποίο ο Πόρτερ συνδέθηκε και ήξερε ότι ήταν επίσης παίκτης στοιχήματος, έβαλε στη συνέχεια ένα στοίχημα ύψους 80.000 δολαρίων για να κερδίσει 1.1 εκατομμύρια δολάρια, στοιχηματίζοντας ότι ο Πόρτερ θα είχε χαμηλότερη απόδοση στο παιχνίδι της 20ης Μαρτίου.

Επιπλέον, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024, ενώ ταξίδευε με τη θυγατρική ομάδα των Ράπτορς για αγώνες στην G-League, ο Πόρτερ στοιχημάτισε σε τουλάχιστον 13 παιχνίδια τπυ NBA χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό λογαριασμό στοιχηματισμού ενός συνεργάτη του».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ