Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ζητάει στήριξη από τους κατοίκους του Βόλου

by onvolos
0 views

Σε λίγες μέρες θα κληθούν μαθητές των σχολείων και οι οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Και ενώ για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους.

Χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 4.524 μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!

Η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια αυτή παραμένει και φέτος ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι:

Σχολικές τσάντες δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου

Τετράδια 3-4 θεμάτων

Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)

Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)

Τέμπερες – Κηρομπογιές

Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες

Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές

Μολύβια

Στυλό

Γόμες

Ξύστρες

Διορθωτικά

Πινέλα

Κασετίνες

Ντοσιέ (μεγάλα – μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα

Φακέλους με λάστιχο

Χαρτί Α4

Διαφάνειες

Κόλλες (στικ και υγρές)

Πλαστελίνες

Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων

Ψαλιδάκια

Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λπ.)

Οι κάτοικοι του Βόλου μπορούν να συνδράμουν αυτής της προσπάθειας αποστέλλοντας όσα είδη επιθυμούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλία, στην οδό Αγιάς 97 στη Λάρισα, T.K 41221.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ