«Το Σουηδικό ποδόσφαιρο θρηνεί…» – www.ertsports.gr

by admin
2 views

 

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα από την διακοπή του χθεσινού (16/10) αγώνα με αντίπαλο το Βέλγιο λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες.

Τρόμο προκάλεσε η επίθεση ενός ενόπλου στο κέντρο των Βρυξελλών, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε δύο οπαδούς της Σουηδίας.

Με μία ανακοίνωση γεμάτη θλίψη και πόνο η Ομοσπονδία της Σουηδίας εξέφρασε τις σκέψεις της, όσον αφορά το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ τόνισε πως η χώρα θρηνεί τους δύο αδικοχαμένους συμπατριώτες τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Χθες χάσαμε με τραγικό τρόπο δύο «γαλαζοκίτρινους» οπαδούς που βρίσκονταν στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, να υποστηρίξουν την εθνική μας, φορώντας την κίτρινη και μπλε φανέλα. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων. Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβηθήκατε και ανησυχήσατε. Παρόλα αυτά, παραμείνατε ήρεμοι και ακολουθήσατε τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον». //ΜΛ.Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ