Το βόλεϊ… γιορτάζει στη Λάρισα (ΦΩΤΟρεπορτάζ)

by admin
4 views

 

Το “Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης” στη θεσσαλική πόλη φοράει τα… καλά του για το διήμερο 29-30 Μαρτίου και θα φιλοξενήσει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά και χιλιάδες φιλάθλους της πετοσφαίρισης.

Μετά από αρκετά χρόνια, η Λάρισα φιλοξενεί ξανά μία σπουδαία εγχώρια αθλητική διοργάνωση. Ένα χρόνο μετά την Καλαμάτα, το Final-4 του Κυπέλλου των ανδρών… μετακόμισε βορειότερα. Για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι η πρώτη φορά μετά το 2003 και συγκεκριμένα το Κύπελλο Μπάσκετ που φιλοξενεί τόσο σπουδαίες αναμετρήσεις.

Έχοντας χωρητικότητα 4.000 θέσεις, με δυνατότητα για 5.500 ή και 6.500, ανάλογα τη διάταξη των συρόμενων κάτω θυρών, το κλειστό της Νεάπολης αποτελεί ένα από τα καλύτερα της χώρας. Είναι χαρακτηριστική η ικανοποίηση τόσο των ομάδων, όσο και των υπολοίπων εμπλεκόμενων για τις εγκαταστάσεις.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν μονάχα την αρχή, μιας και στο διήμερο 29-30 Μαρτίου οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Μίλωνας θα επιχειρήσουν να μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας και αποκλειστικά τόσο από την ΕΡΤ3, όσο και από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Δείτε το ΦΩΤΟρεπορτάζ από το γήπεδο:

(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)
(INTIME)

 

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ